Huile micellaire, de eerste stap naar een mooie huid

Je huid goed reinigen, dat is het begin van een goede gezichtsverzorging. Geen zin om ‘s avonds of ‘s ochtends lang bezig te zijn met het reinigen van je gezicht: eerst een milk, dan een lotion en nog een oogreiniger voor je mascara…?  Dan is er de Huile micellaire van Decléor. En die is deze maand wel erg scherp geprijsd!

De Huile micellaire is één van de topproducten uit mijn salon

Deze reinigingsolie is geschikt voor alle huidtypen, zelfs voor de meest droge en gevoelige huid. Het reinigt en verwijdert onzuiverheden en make-up in één keer, zelfs waterproof mascara is er zo vanaf. Breng de olie aan op een droge huid, masseer het lekker in, beetje water erbij en de olie veranderd in een witte schuim, daarna afspoelen en je bent klaar. De huid wordt gehydrateerd, voelt comfortabel, soepel, zacht en fris aan.

Waarom is een goede gezichtsverzorging belangrijk?

‘s Avonds zitten er veel afvalstoffen van buitenaf op de huid, of je make-up die je die dag hebt gedragen. ‘S nachts als jij lekker slaapt, is je huid heel erg druk met herstellen en komen er afvalstoffen vrij die je huid naar buiten duwt. Deze liggen als een laagje op je huid als je ’s ochtends wakker wordt. Dus breng je een dag- of nachtverzorging aan op je huid zonder hem te reinigen? Dan stop je al deze afvalstoffen weer terug in je poriën, wat je huid geen goed doet. Zorg ervoor dat je dus ‘s ochtends en ’s avonds je huid lekker schoonmaakt.

Heb je vragen of wil je meer weten over producten van Decléor? Neem dan contact op met schoonheidssalon Intenz in Lisse.

Groetjes,

Jouw schoonheidsspecialiste Maaike van Rhoon