Let the sun shine!

Ben jij al klaar voor de zomer? Ik wel, met de zonproducten van Decléor

De zomer komt eraan! Genieten hè, met die zon? Daar krijg ik een goed humeur van! Zomerjas uit de kast en lekker naar buiten. Maar…. vergeet jezelf niet te beschermen tegen de schadelijke effecten van UV-straling.

Geniet net als ik optimaal van het heerlijke weer. Met een zonnebrandcrème die op verzorging van de huid gericht is en dus aanvoelt als een normale dagcrème. Weg met dat plakkerige gevoel op je gezicht!

UV-straling versnelt het huidverouderingsproces

Onder invloed van UV-straling produceert je huid pigment (melanine) dat ervoor zorgt dat je huid verdikt en je een bruine kleur krijgt. Dit is een beschermingsreactie van je huid tegen UV-stralen. Dat is fijn, maar het biedt slechts een beperkte bescherming tegen de gevaren van de zon.

UV-straling bestaat uit twee soorten. UV-A-straling is de boosdoener die het huidverouderingsproces versnelt. UV-B-straling zorgt voor verkleuring en verbranding van de huid. Ook pigmentvlekken kunnen hierdoor de kop op steken. En dat willen we natuurlijk allemaal niet. Dus zorg voor een goede zonbescherming met de zonproducten van Decléor.

Positieve effecten van Decléor zonproducten met SPF 15 / 30 / 50

  • Het DNA beschermend complex beschermt de jeugdigheid van de huid.
  • De producten bevatten hydraterende en energiegevende ingrediënten voor een perfecte verzorging.
  • Het natuurlijke afweermechanisme van de huid wordt gestimuleerd en zo verminderen huidreacties op de zon.
  • Het bevordert celvernieuwing in de huid, waardoor nieuwe rimpels en lijntjes minder kans krijgen te ontstaan.
  • De SPF-crème is een mooie combinatie met het Aromessence solaire serum dat er voor zorgt dat de huid sneller en egaler bruin wordt.
  • De producten bevatten geen kleurstoffen en minerale oliën. Hierdoor heeft het een zeer hoog percentage werkzame stoffen (in tegenstelling tot de meeste zonnebrandproducten van de drogist) en heb je maar weinig nodig.
  • Voelt aan als een dagverzorging, totaal niet vettig of plakkerig!

Voor al jouw vragen en de volledige collectie zonbescherming kun je contact opnemen met Schoonheidssalon Intenz in Lisse.

Groetjes,
jouw schoonheidsspecialiste Maaike van Rhoon