Nieuw: uitgebreide hydratatietest tijdens uw behandeling

Veel klanten die mijn salon binnenstappen, willen veroudering van de huid tegen gaan. Daarbij is het belangrijk dat eerst de basis van de huid goed is: een goed vochtgehalte. Als het vochtgehalte van de huid op peil is, heb je een goede basis om vervolgens de stap te zetten om veroudering van de huid tegen te gaan.

Vochtarme huid

Veel mensen hebben last van een vochtarme huid; vaak zonder dit zelf te weten. Een vochtarme huid kan zorgen voor een geïrriteerde huid, jeuk, vlekjes, schilfertjes, zichtbare adertjes, gerstekorrels en vervroegde rimpelvorming.

Verandering van je huidtype

De huid verandert door het jaar heen, zo kan het in de winter een stuk vochtarmer zijn dan in de zomer. Met deze veranderingen is het ook belangrijk om de huidverzorging door het jaar heen aan te passen aan het huidtype. In de winter een hydraterende crème om het vochtgehalte in de huid op peil te houden, en in de zomer een anti-verouderingscrème met SPF-factor om de huidveroudering te vertragen.

De hydratatiepen: meer inzicht in het vocht- en vetgehalte van de huid

Vanaf nu zal ik niet alleen een huidanalyse uitvoeren, maar ook regelmatig een uitgebreide hydratatietest doen (ongeveer 2 tot 4 keer per jaar). Met alleen de huidanalyse kan ik wel een vochtarme huid vaststellen, maar door het gebruik van de hydratatiepen kan ik duidelijk zien hoeveel procent het vocht- en vetgehalte in de huid is. Zo kan ik gerichter werken met de producten in mijn salon. En als je de behandeling thuis voortzet door de producten van Decléor te gebruiken, zal je zien dat je na 3 maanden al een groot verschil kunt zien en voelen in het vochtgehalte van je huid.

Heb je vragen of wil je meer weten over producten van Decléor? Neem dan contact op met schoonheidssalon Intenz in Lisse.

Groetjes,

Jouw schoonheidsspecialiste Maaike van Rhoon