Even voorstellen

Raw Photo (1)

Ik ben Maaike van Rhoon en ben sinds 2005 gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Ook heb ik certificaten voor visagie, Hot Stone massage, aromatherapie en een specialisatie om met de producten van  DÉCAAR en DECLÉOR te mogen werken. Regelmatig volg ik (bij)scholingen om er zeker van te zijn dat ik het juiste huidadvies kan geven en op de hoogte ben van de nieuwste behandelingen en massagetechnieken. Ik doe mijn werk met veel plezier omdat ik weet hoe snel een huid kan verbeteren door de combinatie van behandelingen en gebruik van de juiste producten. Daarnaast vind ik het fijn om te zien dat mijn klanten ontspannen en tevreden de deur uit gaan.

Mijn salon

Schoonheidssalon Intenz is een kleinschalige, professionele schoonheidssalon aan huis. In mijn salon staan kwaliteit, persoonlijke aandacht en ontspanning voorop. De naam Intenz staat voor mijn precisie en rustige uitstraling. Zodat je met een intens ontspannen en tevreden gevoel naar huis kunt gaan!

DÉCAAR

Ik heb in mijn schoonheidssalon gekozen om met 2 merken te werken. Een van die merken is DÉCAAR.

DÉCAAR gelooft in een gezonde huid, voor blijvende schoonheid, zodat je jezelf kunt zijn en je prettig voelt in je eigen lichaam. DÉCAAR heeft een aantal diepgaande huidverbeterende behandelingen die zichtbaar resultaat geven bij een huid met acné (littekens), couperose, pigmentvlekken, rimpels en een verslapte huid.

DÉCAAR producten worden gemaakt van actieve, natuurlijke ingrediënten die veilig zijn voor jouw huid, jouw lichaam én voor het milieu. Hun missie is om levensveranderende huidverzorgingsproducten en behandelingen te ontwikkelen, die niet alleen veel uiteenlopende huidproblemen verbeteren, maar daarmee ook de kwaliteit van het leven. Met de kracht van de natuur, maken wij iedere huid weer gezond.

DECLÉOR

Het andere merk waar ik mee werk is DECLÉOR. Dit Franse kwaliteitsmerk heeft producten die bestaan uit plantaardige ingrediënten.

DECLÉOR is gericht op essentiële oliën en aromatherapie. De heerlijke geuren en de hoge kwaliteit van de producten zorgen ervoor dat je de dag ontspannen, schoon en verzorgd kunt beginnen en eindigen. Alle behandelingen en producten worden aangepast aan jouw wensen en huidtype.

Het merk DECLÉOR pakt graag alles aan met het principe huid – lichaam – geest. Als deze drie in balans zijn dan functioneer je het beste.

  • Huid: 100% werkzame stoffen zorgen voor een stralende en gevoede huid.
  • Lichaam: unieke massagetechnieken zorgen voor pure ontspanning.
  • Geest: door de geuren van de essentiële oliën laat je de dagelijkse drukte even achter je.

Vaak is het lastig om op een website te zien wat er bij jouw huid past en wat de behandelingen inhouden. Bel me gerust en we bespreken wat je wensen zijn. Bij een eerste afspraak bekijken we je huid en bepalen we samen welke behandeling we daarbij kunnen doen.

Meer informatie

Neem een kijkje op mijn website en neem gerust contact op als je vragen hebt, informatie wilt of voor het maken van een afspraak.