Even voorstellen

Raw Photo (1)Ik ben Maaike van Rhoon en ben sinds 2005 gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Ook heb ik certificaten voor visagie, Hot Stone massage, aromatherapie en een specialisatie om met de producten van Decléor te mogen werken. Regelmatig volg ik (bij)scholingen om er zeker van te zijn dat ik het juiste huidadvies kan geven en op de hoogte ben van de nieuwste behandelingen en massagetechnieken. Ik doe mijn werk met veel plezier omdat ik weet hoe snel een huid kan verbeteren door de combinatie van behandelingen en gebruik van de juiste producten. Daarnaast vind ik het fijn om te zien dat mijn klanten ontspannen en tevreden de deur uit gaan.

Mijn salon

Schoonheidssalon Intenz is een kleinschalige, professionele schoonheidssalon aan huis. In mijn salon staan kwaliteit, persoonlijke aandacht en ontspanning voorop. De naam Intenz staat voor mijn precisie en rustige uitstraling. Zodat u met een intens ontspannen en tevreden gevoel naar huis kunt gaan!

Decléor

Ik heb in mijn schoonheidssalon gekozen voor het Franse kwaliteitsmerk Decléor. Die naam staat voor: gouden sleutel van de schoonheid. De producten bestaan voor 100% uit plantaardige ingrediënten.

Decléor is gericht op aromatherapie. De heerlijke geuren en de hoge kwaliteit van de producten zorgen er iedere dag weer voor dat je de dag ontspannen, schoon en verzorgd kunt beginnen en eindigen. Alle behandelingen en producten worden aangepast aan uw wensen en huidtype.

Het merk Decléor pakt graag alles aan met het principe huid – lichaam – geest. Als deze drie in balans zijn dan functioneer je het beste. Een behandeling van Decléor pakt alles aan:

  • Huid: 100% werkzame stoffen zorgen voor een stralende en gevoede huid.
  • Lichaam: unieke massagetechnieken zorgen voor pure ontspanning.
  • Geest: door de geuren van de essentiële oliën laat je de dagelijkse drukte even achter je.

Het huid, lichaam en geest totaalconcept van Decléor komt het beste tot zijn recht wanneer u de Luxe gezichtsbehandeling boekt. Bij deze behandeling krijgt u als extra een expert masker en een korte rugmassage om in een ontspannen sfeer te komen en de dagelijkse drukte even te vergeten.

Meer informatie

Neem een kijkje op mijn website en neem gerust contact op als u vragen heeft, informatie wilt of voor het maken van een afspraak.