Ruimte voor nóg meer Intenz ontspannen

De salon gaat verplaatsen naar een nieuwe ruimte, op hetzelfde adres. Het is groter en buitenshuis, met allerlei voordelen om mij de komende jaren verder te ontwikkelen en te kunnen groeien. Mijn werkwijze ga ik op een aantal punten aanpassen. Met nóg meer persoonlijke aandacht voor jouw wensen tijdens de behandeling. Ook de beleving in de salon wil ik completer maken, zodat je echt even weg bent uit de drukke wereld, volledig in de watten wordt gelegd en ‘Intenz’ ontspannen de deur weer verlaat.

Hard op weg naar de vernieuwde salon
Op 1 september krijg ik de sleutel van de nieuwe ruimte. Dan moet ik eerst flink klussen, want echt werkelijk álles wordt verbouwd: van kasten tot plafond, en van deuren dichtzetten tot een nieuwe vloer. Ik neem ruim de tijd om te klussen. Uiteraard blijft mijn salon in die maanden gewoon geopend in de huidige ruimte.

Benieuwd naar de vorderingen?
De vernieuwde salon neem ik begin 2020 in gebruik. Je bent dan uiteraard welkom om het eindresultaat te bekijken en te ervaren tijdens de eerstvolgende behandeling. Wil je op de hoogte blijven van de verbouwing en als eerste foto’s zien van de ruimte en vorderingen van de verbouwing? Like dan mijn facebookpagina waar ik regelmatig een update zal plaatsen: https://www.facebook.com/salonintenz/

Heb je vragen of wil je meer weten over de verhuizing van mijn schoonheidssalon? Neem dan contact op met schoonheidssalon Intenz in Lisse.

Groetjes,
Jouw schoonheidsspecialiste Maaike van Rhoon

Vernieuwde salon

Achter deze deur zal vanaf januari 2020 mijn salon komen. Nog even geduld en dan mag ik dit lint door knippen. Wat een feest!

cof