Services

 • placeholder

  Oxygen Treatment by DÉCAAR – 80 min

  VOOR HET VERZORGEN VAN ALLE HUIDTYPEN
  De huid wordt voorzien van zuurstof, in de vorm van perfluorcarbon. Hoe meer zuurstof er in de huid aanwezig is, hoe beter de vochtbalans. Én hoe mooier, jeugdiger en stralender de huid eruitziet. Als je huid ademt, zal alles wat je daarna doet op het gebied van huidverzorging, nóg betere resultaten geven.

 • Algen Peeling by DÉCAAR – 75min

  VOOR EEN NIEUWE HUID IN 10 DAGEN

  De DÉCAAR Algen Peeling bestaat uit algen, kruiden en perfluorcarbon. De combinatie van deze stoffen is zeer effectief bij het verbeteren van verschillende huidproblemen, zoals: acné, couperose en pigmentvlekken. Daarnaast is de Algen Peeling een échte anti-aging behandeling; de huid wordt zichtbaar jeugdiger en stralender.

 • placeholder

  Deep Cleansing treatment DÉCAAR – 80min

  VOOR HET INTENSIEF REINIGEN VAN DE ONZUIVERE HUID
  Heb je last van een onzuivere (acné) huid? Dan is deze behandeling een aanrader! De huid krijgt een peeling en een intensieve dieptereiniging met producten van DÉCAAR. We sluiten af met een reinigend masker om de ontstekingen en onzuiverheden te minimaliseren.

 • Renaissance treatment by DÉCAAR – 70min

  VOOR HUIDVERJONGING & VERSTEVIGING
  Deze anti-aging behandeling zorgt voor een diepe regeneratie en huidverbetering. Het wordt volledig afgestemd op dat wat de huid nodig heeft. Je kunt namelijk vier verschillende boosters combineren. Zo bereiken we de hoogst haalbare resultaten! Daarnaast kun je ook nog kiezen voor een zelfverwarmend masker waardoor de boosters nóg beter door de huid worden opgenomen.

 • CO2 Treatment by DÉCAAR – 75min

  VOOR EEN ALGEHEEL GEZONDERE HUID
  We starten met een masker met kooldioxide op de huid. Dit zorgt ervoor dat de natuurlijke afweermechanismen van het lichaam worden geactiveerd. Het lichaam denkt namelijk dat er een zuurstoftekort is. De bloedcirculatie versnelt, en stuurt meer zuurstof en vitale voedingsstoffen naar de behandelde gebieden. Een ideale behandeling voor fijne lijntjes, vochtarme huid of een huid die wat dof is geworden.

 • Deep Phyto Peeling by DÉCAAR – 50min

  VOOR ACNÉ (LITTEKENS), RIMPELS EN/OF ZONBESCHADIGDE HUID
  Deze peeling is ontwikkeld op basis van fruitzuren. Het dringt snel en diep door in de huid, waar het zorgt voor een verhoogde productie van
  collageen en het herstel van de beschadigde huid. Het verzacht rimpels, herstelt de zonbeschadigde huid en gaat onzuiverheden en ontstekingen tegen. Deze peeling is niet geschikt voor de zomermaanden.

 • Aroma Relax Treatment by DECLÉOR – 80min

  Deze behandeling staat volledig in het teken van ontspannen en even helemaal tot rust komen. Als eerst bespreken we je wensen. Wat verwacht je van de behandeling? Gaat het om ontspanning, reiniging of bijvoorbeeld huidverbetering. Aan de hand van een huidanalyse kiezen we samen voor een productlijn. Dat kunnen producten zijn voor bijvoorbeeld: de vochtarme huid, de rijpere huid, de gevoelige huid of de onzuivere huid.

 • Epileren

  In combinatie met een gezichtsbehandeling: €9

 • Verven wimpers of wenkbrauwen

  In combinatie met een gezichtsbehandeling: €9

 • Harsen bovenlip of kin

  In combinatie met een gezichtsbehandeling: €8

 • Verven wimpers & wenkbrauwen

  In combinatie met een gezichtsbehandeling: €17

 • Harsen bovenlip & kin

  In combinatie met een gezichtsbehandeling: €15

 • Wenkbrauwen verven & epileren

  In combinatie met een gezichtsbehandeling: €17

 • Lange dieptereiniging bij een onzuivere huid

  Prijs per 10 minuten
  Alleen aanvullend op een gezichtsbehandeling te boeken

 • Deep Cleansing treatment DECLÉOR – 80min

  VOOR HET INTENSIEF REINIGEN VAN DE ONZUIVERE HUID
  Heb je last van puistjes en een onzuivere (acné) huid? Dan is deze behandeling een aanrader! De huid krijgt een peeling en een intensieve dieptereiniging met producten van DECLÉOR. We sluiten af met een reinigend masker om de ontstekingen en onzuiverheden te minimaliseren.

 • placeholder

  Microdermabrasie (75 min.)

  Microdermabrasie is een techniek om de conditie van de huid pijnloos en zichtbaar te verbeteren. Door middel van een diamantkopje wordt een dun laagje van de opperhuid verwijderd. Hierdoor verminderen oneffenheden, fijne lijntjes en wordt de celvernieuwing van de huid gestimuleerd. Een echte oppepper voor de huid!

  Deze behandeling bestaat uit:
  Reiniging
  Lysing en peeling
  Dieptereiniging
  Microdermabrasie
  Hydraterend en kalmerend masker
  Nabehandeling
  Serum en dag- of nachtverzorging
  Potje SPF 50 crème (voor één week thuisgebruik)