Algen Peeling by DÉCAAR – 75min

Algen Peeling by DÉCAAR – 75 minuten

algen peeling 1VOOR EEN NIEUWE HUID IN 10 DAGEN
De DÉCAAR Algen Peeling bestaat uit algen, kruiden en perfluorcarbon. De combinatie van deze stoffen is zeer effectief bij het verbeteren van verschillende huidproblemen, zoals: acné, couperose en pigmentvlekken. Daarnaast is de Algen Peeling een échte anti-aging behandeling; de huid wordt zichtbaar jeugdiger en stralender.

DÉCAAR Algen Peeling, hoe werkt dit precies?
De Algen Peeling werkt biologisch en biedt een 100% veilig behandelproces. De microvezels van de peeling dringen diep in de huid door en verhogen daar de doorbloeding en de productie van nieuwe cellen. Normaal gesproken doet de huid er 28 tot 30 dagen over om nieuwe cellen aan te maken. Door de DÉCAAR Algen Peeling maakt de huid in slechts 10 dagen deze cellen aan. Hierdoor versnelt de wisseling van de opperhuid. Dit zorgt voor een nieuwe, frisse en stralende huid.

Verschil DÉCAAR Algen Peeling ten opzichte van andere (chemische) peelings
Anders dan bij andere peelings, werkt de DÉCAAR Algen Peeling van binnen naar buiten. De huid wordt in de diepere huidlagen gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken en naar het huidoppervlak te transporteren. Door dit proces worden de verhoornde huidcellen op een natuurlijke wijze afgestoten en maken ze plaats voor de nieuwe, frisse cellen.

Werkstoffen in de DÉCAAR Algen Peeling
Perfluorcarbon is een zeer uniek ingrediënt en één van de werkstoffen in de Algen Peeling. Perfluorocarbon is een zuurstoftransportsysteem. Het trekt zuurstof moleculen naar zich toe waardoor het genezingsproces van de huid verbetert, rimpels verminderen en de cellen beter functioneren. Denk maar eens aan een wondje dat beter geneest wanneer deze in aanraking komt met zuurstof. Ook zuigt het de werkstoffen van een crème dieper mee naar binnen waardoor deze nog sterker werkt. Het immuunsysteem van de huid wordt geactiveerd, huidfuncties genormaliseerd en de huid kan weer ademen.

Naast perfluorcarbon bevat de peeling een combinatie van huidverbeterende kruiden en algen. Algen zijn rijk aan gezonde voedingsstoffen en antioxidanten. De algen die zijn toegevoegd aan de DÉCAAR Algen Peeling bevatten mineralen, zoals: ijzer, jodium, calcium, natrium en aminozuren. Algen bevatten ook vitamines, sporenelementen en plantaardige eiwitten.

De kruiden verwerkt in de DÉCAAR Algen Peeling hebben ieder een andere functie voor de huid. Zo zorgen ze bijvoorbeeld voor een sneller herstel, voeden ze de huid intensief, maken ze huidverjonging mogelijk, reguleren ze de talgproductie en bezitten ze antibacteriële eigenschappen, waardoor ontstekingen zoals couperose, rosacea en acné zichtbaar worden verminderd.

Voor welke indicaties is de DÉCAAR Algen Peeling geschikt?

 • Rimpels en lijnen
 • Acné en de vette huid
 • Droge huid
 • Pigmentvlekken
 • Couperose
 • Rosacea
 • (Acné) littekens
 • Grove poriën

Wat kun je verwachten van de DÉCAAR Algen Peeling?

De Algen Peeling is geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid en biedt een volledig natuurlijk behandelproces.

 • Rimpels en lijnen nemen zichtbaar af, omdat de behandeling collageen- en elastineproductie stimuleert.
 • De talgproductie wordt genormaliseerd, waardoor je minder last hebt van een vettige glans.
 • Ontstekingen zoals mee-eters en puistjes zijn zichtbaar verminderd.
 • Je huid voelt heerlijk zacht en fris.
 • Alleen gecertificeerde DÉCAAR-specialisten mogen de DÉCAAR Algen Peeling uitvoeren.

algen peeling resultaat

De foto hiernaast illustreert het resultaat na 2 kuren (6 algen peelings) Doel= verminderen zwangerschapsmasker.

Let op: Na deze behandeling kun je enkele dagen tot een week last hebben van schilfering, omdat de celvernieuwing verhoogd is. Meer informatie en resultaatfoto’s van deze behandeling vind je op de website van DÉCAAR.

Je kunt er voor kiezen om deze behandeling uit te breiden
Bijvoorbeeld met epileren, harsen van de bovenlip of kin, of verven van de wimpers of wenkbrauwen. Je vindt de prijslijst hier.

Je kunt de behandeling in kuurverband doen voor een optimaal resultaat
Je krijgt dan 3 behandelingen in 14 dagen tijd. Hierbij ontvang je ook een Oxygen set met 6 producten voor thuisgebruik ter waarde van €128,75.
Kuur: 3 behandelingen in 14 dagen incl.
Oxygen set: €360,-