Aroma Relax Treatment by DECLÉOR – 80min

Aroma Relax Treatment by DECLÉOR – 80min

H89A7130_kleinDeze behandeling staat volledig in het teken van ontspannen en even helemaal tot rust komen. Als eerst bespreken we je wensen. Wat verwacht je van de behandeling? Gaat het om ontspanning, reiniging of bijvoorbeeld huidverbetering. Aan de hand van een huidanalyse kiezen we samen voor een productlijn. Dat kunnen producten zijn voor bijvoorbeeld: de vochtarme huid, de rijpere huid, de gevoelige huid of de onzuivere huid.

In grote lijnen ziet de gezichtsbehandeling er als volgt uit:

We starten met een reiniging met een milk of mousse. Gevolgd door een lysing. Dit bevat een enzymsplitsend eiwit waardoor de verhoornde huidcellen losweken. Met een peeling verwijder ik deze en worden de poriën diep gereinigd. Ook neem ik ruim de tijd om comedonen (mee-eters) en milia (gerstekorrels) te verwijderen.

Je krijgt een ontspannende gezichtsmassage van 20 minuten met een heerlijk geurende balsem van DECLÉOR. Aansluitend breng ik een expert masker aan. Dit is een zeer luxe masker met een intensieve en diepe werking, aangepast aan je huidtype. De behandeling wordt afgesloten met een nabehandeling van een lotion, serum en een dag- of nachtverzorging.

U kunt er voor kiezen om deze behandeling uit te breiden met bijvoorbeeld epileren, harsen van de bovenlip of kin, of verven van de wimpers of wenkbrauwen. U vindt de prijslijst hier.