CO2 Treatment by DÉCAAR – 75min

CO2 Treatment by DÉCAAR – 75 min

CO2 treatmentVOOR EEN ALGEHEEL GEZONDERE HUID

We starten met een masker met kooldioxide op de huid. Dit zorgt ervoor dat de natuurlijke afweermechanismen van het lichaam worden geactiveerd. Het lichaam denkt namelijk dat er een zuurstoftekort is. De bloedcirculatie versnelt, en stuurt meer zuurstof en vitale voedingsstoffen naar de behandelde gebieden. Een ideale behandeling voor fijne lijntjes, vochtarme huid of een huid die wat dof is geworden.

Zuurstof is heel erg belangrijk bij het krijgen en behouden van een mooie huid. Als de huid niet voldoende zuurstof heeft, kan deze ook minder goed genezen van bijvoorbeeld ontstekingen zoals puistjes of beschadigingen door UV-straling. Daarnaast zorgt minder zuurstof ook voor vroegtijdige huidveroudering. De DÉCAAR CO2 Treatment zorgt voor aanzienlijk meer zuurstof in de huid en daarmee voor een stralende en mooie huid.

Werking DÉCAAR CO2 Treatment
Als er schade is aangericht aan de huid, is er een grotere behoefte aan energie zodat cellen hun herstelwerkzaamheden kunnen uitvoeren. Hiervoor is zuurstof nodig. Geen zuurstof betekent geen leven, en betekent ook dat er geen verbranding in de cel plaatsvindt waardoor er geen energie geleverd kan worden aan de huid. Met de DÉCAAR CO2 Treatment stimuleren we juist de zuurstofproductie door middel van CO2. Hierdoor stijgt het energieniveau van de cellen waardoor deze weer naar behoren zullen functioneren. Daarnaast verbetert het de doorbloeding én de opbouw van het collageen neemt toe.

Wat kun je van de behandeling verwachten?
Tijdens deze behandeling wordt er na de reiniging, peeling en dieptereiniging een gel met kooldioxide op de huid aangebracht. Deze stof is van nature al aanwezig in het lichaam waardoor de huid dit direct accepteert en opneemt. Vervolgens brengen we een vliesmasker aan over de gel. Door het afsluitende effect van het vliesmasker wordt de kooldioxide geactiveerd en ontstaan er bubbels. Deze bubbels zorgen ervoor dat de huid wordt afgesloten en zuurstof wil aantrekken vanuit diepere lagen. De cellen zullen hierdoor beter gaan functioneren.

Voor wie is de DÉCAAR CO2 Treatment geschikt?
De CO2 Treatment is vooral geschikt wanneer je last hebt van de volgende huidproblemen:

✓ Fijne lijntjes en rimpels
✓ Vochtarme huid
✓ Doffe, vale huid
✓ Acné en onzuivere huid
✓ Huidveroudering

De CO2 Treatment is geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid en biedt een volledig natuurlijk behandelproces.

Je kunt er voor kiezen om deze behandeling uit te breiden
Bijvoorbeeld met epileren, harsen van de bovenlip of kin, of verven van de wimpers of wenkbrauwen. Je vindt de prijslijst hier.