Deep Cleansing treatment DECLÉOR – 80min

Deep Cleansing treatment DECLÉOR – 80 minuten

H89A7130_kleinVOOR HET INTENSIEF REINIGEN VAN DE ONZUIVERE HUID
Heb je last van puistjes en een onzuivere (acné) huid? Dan is deze behandeling een aanrader! De huid krijgt een peeling en een intensieve dieptereiniging met producten van DECLÉOR. We sluiten af met een reinigend masker om de ontstekingen en onzuiverheden te minimaliseren.

In grote lijnen ziet de reinigende gezichtsbehandeling er als volgt uit:

We bespreken allereerst je wensen. Daarna starten we met een reiniging met een milk of mousse. Gevolgd door een lysing. Dit bevat een enzymsplitsend eiwit waardoor de verhoornde huidcellen losweken. Met een peeling verwijder ik deze en worden de poriën diep gereinigd. Ik neem ruim de tijd om comedonen (mee-eters) en milia (gerstekorrels) te verwijderen. Dit zorgt ervoor dat er minder snel nieuwe ontstekingen ontstaan en je huid gladder aanvoelt.

Aansluitend breng ik een masker met een intensieve en diepe werking aan. De behandeling wordt afgesloten met een nabehandeling van een lotion, serum en een dag- of nachtverzorging.

Je kunt er voor kiezen om deze behandeling uit te breiden
Bijvoorbeeld met epileren, harsen van de bovenlip of kin, of verven van de wimpers of wenkbrauwen. Je vindt de prijslijst hier.