Deep Phyto Peeling by DÉCAAR – 50min

Deep Phyto Peeling by DÉCAAR – 50 minuten

H89A7130_klein

VOOR ACNÉ (LITTEKENS), RIMPELS EN/OF ZONBESCHADIGDE HUID

Deze peeling is ontwikkeld op basis van fruitzuren. Het dringt snel en diep door in de huid, waar het zorgt voor een verhoogde productie van

collageen en het herstel van de beschadigde huid. Het verzacht rimpels, herstelt de zonbeschadigde huid en gaat onzuiverheden en ontstekingen tegen. Deze peeling is niet geschikt voor de zomermaanden.

DÉCAAR Deep Phyto Peeling werkstoffen

Tijdens deze behandeling zorgen de volgende fruitzuren voor effectieve verbetering van jouw huid:

Glycolzuur:  Glycolzuur is zeer effectief voor de behandeling van verschillende huidproblemen, zoals een doffe huid, rimpels en lijnen en oppervlakkige pigmentvlekken. Daarnaast heeft onderzoek aangetoond dat glycolzuur de huid zeer effectief hersteld, nadat deze zonschade heeft opgelopen. Dit betekent dat de kans op het krijgen van ouderdomsverschijnselen en huidkanker afneemt.

Salicylzuur: Salicylzuur breekt cellen los die aan elkaar gekleefd zitten. Dit zorgt voor minder mee-eters en puistjes. Salicylzuur is zo krachtig omdat het doordringt tot diep in de poriënlaag. Dit houdt in dat het zowel de poriën zelf als de opperhuid exfolieert. Het ingrediënt heeft een anti-irriterend en ontstekingsremmend effect en maakt het daarom een effectief ingrediënt om de huid te verzachten en roodheden te verminderen.

Melkzuur:  Melkzuur is ter ondersteuning van Salicyl- en glycolzuur toegevoegd aan de Deep Phyto Peeling en zorgt voornamelijk voor een diepe hydratatie van de huid.

Voor wie is de DÉCAAR Deep Phyto peeling geschikt?

De Deep Phyto Peeling is vooral geschikt wanneer je last hebt van (één van) de volgende huidproblemen:

  • Door de zon beschadigde huid
  • Oppervlakkige pigmentvlekken
  • Rimpels en lijnen
  • Rokershuid
  • Een doffe, vermoeide huid, zonder glans
  • Acné (littekens)

Hoe ziet de behandeling er uit?

We starten de behandeling met een oppervlaktereiniging. Na de reiniging doen we een scrub. Dan breng ik de Deep Phyto Peeling aan en laat die intrekken. Dit geeft een prikkend / branderig gevoel omdat de fruitzuren diep in de huid dringen. Na de peeling krijg je een kalmerend masker, en sluiten we de behandeling af met een dagverzorging.

Let op:

  • Deze behandeling is niet voor ieder huidtype geschikt en voer ik daarom niet uit bij nieuwe klanten waarvan ik huid nog niet ken.
  • Tijdens de behandeling wordt de opperhuid flink ingedund. Je beschermlaagje wordt er als het ware een beetje afgehaald en de huid is gevoeliger voor UV-straling en aanmaak van pigment. Hierdoor is de behandeling niet geschikt voor de zomermaanden.
  • De dagen na de behandeling kan je huid vervellen, houdt hier rekening mee.
  • Deze behandeling kun je niet combineren met losse behandelingen zoals harsen van de bovenlip of kin, epileren, verven van de wenkbrauwen of wimpers en een dieptereiniging. Dit omdat de huid intact moet zijn voor de peeling.

Je kunt de behandeling in kuurverband doen voor een optimaal resultaat
Je krijgt dan 3 behandelingen in 28 dagen tijd. Hierbij ontvang je ook een set met 3 producten voor thuisgebruik ter waarde van €74,15

Kuur: 3 behandelingen in 28 dagen incl. Delicate skin experience set t.w.v. €74,15                                      €230,-