Gezichtsbehandeling BRONS (70 min.)

Gezichtsbehandeling BRONS (70 min.)

H89A7130_kleinAls eerst bespreken we uw wensen. Wat verwacht u van de behandeling? Gaat het u om ontspanning, reiniging of bijvoorbeeld huidverbetering. Aan de hand van een huidanalyse kiezen we samen voor een productlijn. Dat kunnen producten zijn voor bijvoorbeeld: de vochtarme huid, de oudere huid, de gevoelige huid of de onzuivere huid.

In grote lijnen ziet de gezichtsbehandeling BRONS er als volgt uit:

We starten de behandeling met een reiniging met een milk of mousse. Gevolgd door een lysing. Dit bevat een enzymsplitsend eiwit waardoor de dode huidcellen losweken. Met een peeling verwijder ik deze en worden de poriën diep gereinigd. Ook neem ik ruim de tijd om comedonen (mee-eters) en milia (gerstekorrels) te verwijderen.

U krijgt een ontspannende gezichtsmassage van 10 minuten met een heerlijk geurende balsem van Decléor. Aansluitend breng ik een crèmemasker aan en laat deze intrekken.

De behandeling wordt afgesloten met een nabehandeling van een lotion, serum en een dag- of nachtverzorging.

U kunt er voor kiezen om deze behandeling uit te breiden met bijvoorbeeld epileren, harsen van de bovenlip of kin, of verven van de wimpers of wenkbrauwen. U vindt de prijslijst hier.