Gezichtsbehandeling GOUD (100 min.)

Gezichtsbehandeling GOUD (100 min.)

H89A7130_kleinAls eerst bespreken we uw wensen. Wat verwacht u van de behandeling? Gaat het u om ontspanning, reiniging of bijvoorbeeld huidverbetering. Aan de hand van een huidanalyse kiezen we samen voor een productlijn. Dat kunnen producten zijn voor bijvoorbeeld: de vochtarme huid, de oudere huid, de gevoelige huid of de onzuivere huid.

In grote lijnen ziet de gezichtsbehandeling GOUD er als volgt uit:

Voordat we starten met het gezicht krijgt u eerst een ontspannende rugmassage van 15 minuten.

We vervolgen de behandeling met een reiniging van het gezicht met een milk of mousse. Gevolgd door een lysing. Dit bevat een enzymsplitsend eiwit waardoor de dode huidcellen losweken. Met een peeling verwijder ik deze en worden de poriën diep gereinigd. Ook neem ik ruim de tijd om comedonen (mee-eters) en milia (gerstekorrels) te verwijderen.

U krijgt een ontspannende gezichtsmassage van 20 minuten met een heerlijk geurende balsem van Decléor. Aansluitend breng ik een expert masker aan. Dit is een zeer luxe masker met een intensieve en diepe werking. Afhankelijk van het huidtype kan dit bijvoorbeeld een rubbermasker, vliesmasker, gipsmasker of kruidenmasker zijn. Tijdens het intrekken van het masker heeft u keuze uit een hand- of voetmassage.

De behandeling wordt afgesloten met een nabehandeling van een lotion, serum en een dag- of nachtverzorging.

U kunt er voor kiezen om deze behandeling uit te breiden met bijvoorbeeld epileren, harsen van de bovenlip of kin, of verven van de wimpers of wenkbrauwen. U vindt de prijslijst hier.