Oxygen Treatment by DÉCAAR – 80 min

Oxygen Treatment by DÉCAAR – 80 minuten

H89A7130_klein

VOOR HET VERZORGEN VAN ALLE HUIDTYPEN
De huid wordt voorzien van zuurstof, in de vorm van perfluorcarbon. Hoe meer zuurstof er in de huid aanwezig is, hoe beter de vochtbalans. Én hoe mooier, jeugdiger en stralender de huid eruitziet. Als je huid ademt, zal alles wat je daarna doet op het gebied van huidverzorging, nóg betere resultaten geven.

Perfluorcarbon, wat is dat?

De belangrijkste werkstof in deze behandeling is perfluorcarbon. Perfluorcarbon is ontwikkeld door wetenschappers die op zoek waren naar een vervangingsmiddel voor bloed. Perfluorcarbon bootst menselijke bloedcellen na. Hoe rijker het lichaam is aan bloedcellen, hoe meer zuurstof er vervoerd wordt. Perfluorcarbon voorziet het weefsels van extra zuurstof, waardoor de opname van andere werkstoffen wordt verhoogd. Perfluorcarbon heeft het vermogen om tot 49% van zijn volume op te nemen aan zuurstof.

Waarom is zuurstof zo belangrijk voor de huid?

Zuurstof is essentieel om de doffe en verouderde huid te verjongen en rimpels en lijntjes te verminderen. Zuurstof is ook belangrijk om acné op de juiste wijze te behandelen. Wanneer de huid weinig zuurstof bevat, vernauwen de bloedvaten, waardoor de huid minder goed functioneert. Een droge en/of doffe huid maakt onnodig jaren ouder. Als je huid ademt, zal alles wat je daarna doet op het gebied van huidverzorging, nog betere resultaten geven.

Wat zijn de effecten van de DÉCAAR Oxygen treatment?

  • Voorziet de huid van moleculaire zuurstof in alle lagen.
  • Verbetert de vochtbalans.
  • Verhoogt de aanwezigheid van collageen en elastine
  • Verhoogt het celmetabolisme, wat de productie van nieuwe cellen stimuleert.
  • Helpt de bloedcirculatie optimaliseren.
  • Vermindert roodheid en ontsteking.

Hoe ziet de behandeling eruit?

We starten met een reiniging, een exfoliant en een dieptereiniging om alle mee-eters en verstopte poriën te verwijderen. Daarna geniet je van een heerlijke gezichtsmassage van maar liefst 20 minuten met de oxygen massagecream. Het oxygen mask wordt aangebracht en trekt even in, daarna een nabehandeling en je kunt met een stralende huid en ontspannen gevoel de deur weer uit.

Je kunt er voor kiezen om deze behandeling uit te breiden
Bijvoorbeeld met epileren, harsen van de bovenlip of kin, of verven van de wimpers of wenkbrauwen. Je vindt de prijslijst hier.