Renaissance treatment by DÉCAAR – 70min

Renaissance treatment by DÉCAAR – 70 minuten

renaissance treatmentVOOR HUIDVERJONGING & VERSTEVIGING

Deze anti-aging behandeling zorgt voor een diepe regeneratie en huidverbetering. Het wordt volledig afgestemd op dat wat de huid nodig heeft. Je kunt namelijk vier verschillende boosters combineren. Zo bereiken we de hoogst haalbare resultaten!  Daarnaast kun je ook nog kiezen voor een zelfverwarmend masker waardoor de boosters nóg beter door de huid worden opgenomen.

De boosters die tijdens de treatment worden gebruikt en onderling gemengd kunnen worden, zijn:

✓ Line Booster peptide (minimaliseren van rimpels).
✓ Rise up Booster peptide (lifting en versteviging van contouren).
✓ Bio-placenta Booster peptide (groeifactoren voor huidverjonging, verbeteren van de elasticiteit en hydratatie).
✓ Illumination Vitamine C (pigmentvlekken voorkomen en verminderen, ontstekingen zoals acné of roasacea tegengaan).

Hoe ziet de behandeling eruit?

We starten de behandeling met een oppervlaktereiniging. Dan wordt de Deep Phyto Peeling aangebracht (fruitzuurpeeling) die slechts 2 a 3 minuten inwerkt en ervoor zorgt dat de boosters beter in de huid kunnen komen. Na de peeling verwijder ik eventuele onzuiverheden. We kijken samen welke booster(s) je huid nodig heeft en die voeg ik toe aan het masker. Dit masker laat ik 15 minuten inwerken en tijdens dit masker krijg je een heerlijke gezichtsmassage waardoor de werkstoffen dieper in de huid dringen. Hierna krijg je nogmaals een masker aangebracht en deze laten we 10 minuten inwerken. We sluiten de behandeling af met een dagverzorging.

Je kunt er voor kiezen om deze behandeling uit te breiden
Bijvoorbeeld met epileren, harsen van de bovenlip of kin, of verven van de wimpers of wenkbrauwen. Je vindt de prijslijst hier.