Stimuleer een stralende egale bruine huid

Die heerlijke geur alleen al geeft je energie!

In deze moeilijke tijd is alles onzeker, het liefst kruip je onder de dekens om er over 3 maanden pas weer onder vandaan te komen. Maar let op, blijf jezelf en je huid goed verzorgen! Ook als je de deur niet uit gaat.

Begin en eindig je dag met de producten van de Green Mandarine lijn. Door de mix van citrus essentiële oliën – vol met onder andere vitamine C – én een fantastische geur, voel je je meteen al een stuk beter en vol van energie.

Start nu en stimuleer een stralende egale bruine huid

Het lijkt misschien nog ver weg, maar écht: over een tijdje lopen we weer vrolijk buiten, en mogen we elkaar weer begroeten met een hand. Zorg nu alvast voor de juiste gezichtsverzorging met de Green Mandarin producten. Dan loop je er deze zomer stralend bij.

Geef je huid een dagelijkse energieboost en bestrijd de eerste tekenen van huidveroudering. Door de groene mandarijn en de wortelextracten krijg je zowel via binnenuit als van buitenaf een egalere bruining van de huid. De productlijn bestaat uit een Serum, Jasmine Eye Cream, Sun-Kissed Cream, Night Balm, Scrub Masker en Bi-Phase Peel.

De Green Mandarin lijn

Omdat de salon tijdelijk gesloten is, geef ik een korte omschrijving van de producten uit de Green Mandarin lijn. Bij interesse of vragen: bel, e-mail of app mij wat voor jouw huid het beste is en welke combinatie van producten bij elkaar past. Bij aankoop van producten bezorg ik ze gratis bij je thuis.

Green Mandarin - Aromessence Serum - €59,50

Dit is een geconcentreerde dagelijkse serum, van 100% natuurlijke oorsprong, aangedreven door een mix van citrus essentiële oliën. Het is professioneel gemengd om de huid opnieuw een glow te geven, fijne lijntjes te verminderen en het huidverouderingsproces te vertragen. Gebruik elke ochtend 3 druppels van deze aromessence, vóór de dagcrème: Sun-Kissed cream.

Green Mandarin - Sun-Kissed Cream - €66,00

Deze dagcrème doorbreekt de grens tussen make-up en huidverzorging. Een dagcrème om te hydrateren, de eerste fijne lijntjes glad te maken, en geeft een onmiddellijke glow en zongekleurd effect op alle huidtypes. Daarnaast beschermt het de huid tegen schadelijke vrije radicalen.

Green Mandarin - Night Balm - €43,00

Deze nachtbalsem, van 100% natuurlijke oorsprong, met bijen- en carnaubawas is gecombineerd met een megsel van citrus essentiële oliën die de huid de hele nacht een energiestimulerende verzorging geven. De nachtbalsem heeft een verrassende cocooning-textuur, zo geconcentreerd als het serum, terwijl het de hele nacht ultracomfortabel voelt.

Jasmine - Eye cream - €41,00

Deze 3-in-1 oogcrème fleurt de ogen onmiddellijk op. Het bestrijdt gelijk donkere kringen, waardoor de oogcontour verlicht en stralend blijft, direct na de eerste toepassing. Gestimuleerd door Jasmin Absolute vecht het de hele dag tegen fijne lijntjes en doffe uitstraling.

Green Mandarin - Scrub Mask - €41,00

Verrijkt met essentiële olie van groene mandarijn en met natuurlijke suikers, verwijdert dit scrubmasker dode huidcellen en verzacht het de huid. De essentiële olie van groene mandarijn vermindert tegelijkertijd de eerste zichtbare tekenen van huidveroudering en geeft uw huid een gezond uitziende glow!

Green Mandarin - Bi-Phase Peel - €51,50

Een enzymatische peeling voor in de nacht, verrijkt met natuurlijke fruitzuren, verzacht je huid en bestrijdt fijne lijntjes. Gebruik het als kuur gedurende 28 dagen en zorg voor een langdurige glow!

Steun de kleine ondernemer in deze moeilijke tijd: bestel je producten bij mij en niet online alsjeblieft. Ik hoop je snel weer te mogen ontvangen in de salon!

Groetjes,

Jouw schoonheidsspecialiste Maaike van Rhoon

 

Actie in de maand april 2020

2020-04-04 19_43_57-Foto's

Bij aankoop van producten uit de Green Mandarin lijn geldt de volgende korting op het totaalbedrag:

2 producten -> 10% korting
3 producten -> 20% korting
4 of meer producten  -> 25% korting + een gratis travel size douchegel