Wenkbrauwen verven

Je wenkbrauwen verven

Heerlijk die zomer, genieten van de zon! Mijn huid wordt lekker bruin en mijn haar wordt door de zon altijd een tintje lichter. Maar ow…. waar zijn mijn wenkbrauwen nou? Tja, ook die haren worden wat lichter van kleur, en vallen dus niet meer op bij mijn gebruinde gezicht. Het is weer tijd om mijn wenkbrauwen te verven!

Je wenkbrauwen zijn bepalend voor je gezichtsuitdrukking

Je ogen en je wenkbrauwen zijn bepalend voor de uitstraling van je gezicht. Wanneer je wenkbrauwen de juiste kleur en vorm hebben, zal dit een verbetering zijn voor je gezichtsuitdrukking. Voordelen van je wenkbrauwen op de juiste manier verven en epileren zijn dat je ogen meer aandacht krijgen en dat je een open en vriendelijke blik krijgt. Het is ook mogelijk om je wimpers te laten verven als deze licht van kleur zijn en je niet iedere dag mascara op wilt doen.

Wanneer laat je je wenkbrauwen verven?

  • Als je haarkleur donkerder is dan de kleur van je wenkbrauwen.
  • Als je je haren verft waardoor je wenkbrauwen een andere kleur hebben.
  • Als je geen volume hebt in je wenkbrauwen. Door ze te verven verf je ook de lichte donshaartjes mee. Hierdoor krijg je vollere wenkbrauwen.
  • Als de aanzet van je wenkbrauwen donker van kleur is maar de uiteindes licht van kleur en slecht zichtbaar. Hierdoor kun je een boze uitstraling krijgen omdat de aanzet benadrukt wordt. Door de uiteindes van de wenkbrauwen te verven zal je een vriendelijkere blik krijgen.

Spannend?

De eerste keer wenkbrauwen verven vond ik reuze spannend. Wat als het niet mooi is of de kleur veel te donker uitvalt?

Ik heb diverse kleuren verf, en bespreek altijd eerst je wensen. Daarna gaan we met een lichte kleur verf beginnen en kijken hoe die pakt. Dit is namelijk bij iedereen heel verschillend. We bespreken samen wat je ervan vindt en kunnen het dan eventueel nog iets donkerder verven. De verf blijft ongeveer 6 weken zitten.

Heb je vragen of wil je weten of het voor jou geschikt is om wenkbrauwen te verven? Neem dan contact op met Schoonheidssalon Intenz.

Groetjes,
jouw schoonheidsspecialiste Maaike van Rhoon